• Real Estate

    Απόστολος Βεντούρης: Στο σφυρί διαμέρισμα στη Γλυφάδα

    • NewsRoom


    Σε πλειστηριασμό οδηγείται περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας Βεντούρη, με μακρά παράδοση στην ακτοπλοΐα.

    Οφειλέτης είναι ο Απόστολος Βεντούρης, γιος του Κωνσταντίνου Βεντούρη, που έφυγε από τη ζωή το 2010.

    Συγκεκριμένα, στις 13 Δεκεμβρίου θα χτυπήσει το σφυρί για κατοικία, έναντι ποσού οφειλής 50.000 ευρώ, με τη ρητή επιφύλαξή της επισπεύδουσας για την είσπραξη του υπολοίπου με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλο πλειστηριασμό.

    Η τιμή πρώτης προσφοράς για το διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα έχει οριστεί σε 395 χιλ. ευρώ, ενώ όπως αναφέρει και η έκθεση εκτίμησης , η περιοχή είναι σε μεγάλη ζήτηση με πολυτελές κατοικίες και υψηλές αξίες ανά τετραγωνικό μέτρο με ενδιαφέρον αγοράς από Άραβες και Ρώσους.

    Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα, διάδρομο, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, W.C., έναν εξώστη προς τον πλαϊνό ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και έναν εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου κι έχει επιφάνεια 132,10 τ.μ..

    Βάσει τις εξωτερικής αυτοψίας, διαπιστώθηκε ότι η πολυκατοικία βρίσκεται εξωτερικά σε καλή κατάσταση από άποψη συντήρησης.

    Πρόκειται για συμβατική κατασκευή με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα.

    Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, το Δημαρχείο και το Γκολφ Γλυφάδας κι εξυπηρετείται από τα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς από πολλές γραμμές λεωφορείων.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια απασχολεί την επικαιρότητα, καθώς τα μέλη της είχαν εμπλακεί σε δικαστικές περιπέτειες, με φόντο διεκδικήσεις περιουσιακών στοιχείων, που έγιναν αφορμή για να ξεσπάσει εμφύλιος.

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλες «καραμπόλες» στην κατανομή των εδρών

    BBVA: Πάνω από 2.600 προσλήψεις ειδικών τεχνολογίας ανακοίνωσε η ισπανική τράπεζα

    Potamos Luxury House στη Σαντορίνη



    ΣΧΟΛΙΑ