ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ατρόμητος, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Super League και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέσσερις παίκτες του κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα και πιστεύουν ότι θα επιτευχθεί και ο νέος στόχος, η είσοδος στους ομίλους του Europa League.
Οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Δημήτρης Χατζηισαϊας Σπύρος Ρισβάνης και Δημήτρης Γιαννούλης μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ, για την προσπάθεια του Ατρόμητου να διακριθεί στην Ευρώπη, την κλήση τους στην Εθνική Ομάδα και το όνειρο της συμμετοχής τους σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.
Στα τελικά της Ρωσίας θα αγωνιστεί, με την Αίγυπτο, ένας συμπαίκτης τους, ο Αμρ Ουάρντα. Οι τέσσερις διεθνείς του Ατρόμητου, στις δηλώσεις τους στον ΟΠΑΠ, εκφράζουν την βεβαιότητα ότι ο Ουάρντα θα διακριθεί στην τελική φάση και προβλέπουν ποια ομάδα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alumil: Στόχος για πωλήσεις τουλάχιστον 710 εκατ. ευρώ μέχρι το 2029
- Βατικανό: Σφραγίστηκαν οι πύλες της Καπέλα Σιξτίνα – Το Κονκλάβιο άρχισε για την εκλογή του νέου Πάπα
- Star Bulk: O μεγιστάνας Τζον Φρέντρικσεν αύξησε τη συμμετοχή του στην εταιρεία του Πέτρου Παππά – mononewsTV
- Χατζηβασιλείου: Η Αίγυπτος είναι στρατηγικός εταίρος της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή
