• Δελτία Τύπου

    1ο Barnes Luxury Property Show: Ένας νέος θεσμός στο χώρο του Luxury Real Estate γεννιέται! 

    • NewsRoom


    Με αέρα γαλλικής φινέτσας και μοναδικής αισθητικής διεξήχθη το 1ο BARNES Luxury Property Show στο εμβληματικό Pavillon Ledoyen στο Παρίσι, 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018, όπου έδωσε στους λάτρεις των ακινήτων υψηλών προδιαγραφών την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της BARNES International, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τις νέες προηγμένες πλατφόρμες συνεργασίας που αναπτύσσει ο όμιλος.

    Η BARNES International, με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες και 60 πόλεις του κόσμου, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του luxury real estate, προσφέροντας στο πελατολόγιό της ασφάλεια, εχεμύθεια και ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών. Με μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, η BARNES παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σκοπό πάντα να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

    Στο πλαίσιο τόσο της γενικότερης πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει τον όμιλο, όσο και της ανάπτυξης πρωτοπόρων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, οι επισκέπτες του 1ου Barnes Luxury Property Show είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους με το έμπειρο προσωπικό, αλλά και να θέσουν ερωτήσεις για την ανίχνευση επενδυτικών ευκαιριών σε ακίνητα, στους πιο δημοφιλής προορισμούς του κόσμου.

    Παράλληλα, ήταν μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν όλο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει ο όμιλος, όπως το τμήμα BARNES Yachts που προσχωρεί επισήμως στο Maison BARNES για να προσφέρει σε όλους τους πελάτες μια σειρά από νέες high-end υπηρεσίες αφιερωμένες στο σκάφος, το BARNES Art Advisory όπου μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τη διαχείριση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς τους ή τη δημιουργία μιας συλλογής έργων τέχνης, καθώς και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου BARNES Vineyard Investment που προσανατολίζονται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο για τη δημιουργία προσωπικής κάβας όσο και για υλοποίηση μελλοντικών επενδύσεων σε αμπελώνες.

    Στο ευρύτερο πρόγραμμα του 1ου Barnes Luxury Property Show εντάχθηκε επίσης το συνέδριο “Sharing Day” όπου έλαβαν μέρος κορυφαίοι επαγγελματίες και consultants του χώρου, αναλύοντας τον επενδυτικό χάρτη ακινήτων τόσο στη Γαλλία όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και το ενδεχόμενο επέκτασης της BARNES με νέα γραφεία ανά τον κόσμο.

    Στην έκθεση παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη, managing director της BARNES Greece, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ενδιαφέρον για ακίνητα στην Ελλάδα αυξάνεται. Στόχος μας είναι, μαζί με την BARNES International και του πολυεθνικού δικτύου που διατηρεί, «να ταξιδέψουμε» την Ελλάδα στις πιο σημαντικές αγορές του κόσμου και να προβάλουμε τα Ελληνικά ακίνητα, προσελκύοντας αγοραστές της υψηλής εισοδηματικής κατηγορίας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως στην Ελλάδα αναμένεται πολιτική σταθερότητα και ανάκαμψη της οικονομίας, καθώς η πρώτη αγορά που ανεβαίνει όταν βελτιώνεται η οικονομία, είναι αυτή του real estate».

    H BARNES Greece ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2018, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από τη διαχείριση και εκμετάλλευση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού, ενώ αποτελείται από μία ομάδα συνεργατών με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate.

    Ταυτόσημη με το «Art de Vivre a la francaise», η συνεργασία της BARNES International με κορυφαία brand names, έρχεται να επισφραγίσει τις επί σειρά ετών άριστες υπηρεσίες που προσφέρει, ανταποκρινόμενοι πάντοτε στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχει θεσπίσει.

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κυρία Ελενα Τριανταφυλλίδου στα τηλέφωνα +30 210 36 40 100, +30 210 36 40 108.



    ΣΧΟΛΙΑ