• Portraits.gr

    Βραδιές Panerai στην «Πόλη των Αγγέλων»

    • NewsRoom


    Ιταλικό design, ελβετική τεχνολογία και πάθος για τη θάλασσα… Αυτό σημαίνει Panerai. Σημαίνει επίσης μοναδικό στυλ, αλλά και δύναμη. Δύναμη που ταυτίστηκε αρχικά με το μεγάλο μέγεθος, το οποίο εξακολουθεί να αποτελεί κομμάτι του DNA της εταιρείας, έστω κι αν στην πορεία εντάχθηκαν στην γκάμα της και μικρότερα, πιο διακριτικά μοντέλα.

    Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, η Panerai, η οποία «πατάει» με το ένα πόδι στην Ιταλία και με το άλλο στην Ελβετία, βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην άλλη άκρη του πλανήτη: Στο Λος Άντζελες. Η αφορμή; Τα εγκαίνια της νέας boutique της Panerai, ενός όμορφου και φιλόξενου χώρου, στο εμπορικό κέντρο South Coast Plaza της Καλιφόρνια, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Και λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, μία δεύτερη εκδήλωση, αυτή τη φορά στο κατάστημα-ναυαρχίδα της εταιρείας στη Rodeo Drive, προσέλκυσε με τη σειρά της πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε για να δει από κοντά τα τελευταία μοντέλα Luminor Due της Panerai, να απολαύσει ένα ή και περισσότερα Negroni και να μιλήσει για το πάθος του… τα Panerai.



    ΣΧΟΛΙΑ