• Portraits.gr

    Maye Musk: Η ιστορία της αεικίνητης και πολύπλευρης 72χρονης επιχειρηματία και μητέρας του Elon Musk

    • portraits
    Maye Musk

    Maye Musk


    Γράφει η Παναγιώτα Κοντοδήμα

    Η Maye Musk είναι μία 72χρονη επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της διατροφής και της μόδας, έχει γράψει το διεθνές best-seller βιβλίο “A Woman Makes A Plan”, γνώρισε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία μετά τα 50 της χρόνια και είναι η μητέρα του εκατομμυριούχου επιχειρηματία τεχνολογίας Elon Musk.

    Οι πρωτιές της είναι αρκετές και αξιοσημείωτες σε πεδία όπου η ηλικία αποτελεί ένα πολύ στενό και ασφυκτικό πλαίσιο. Επιτυχημένο μοντέλο, διαιτολόγος, συγγραφέας, ομιλήτρια σε μεγάλες εκδηλώσεις και το μεγαλύτερο σε ηλικία βασικό πρόσωπο σε διαφημιστική καμπάνια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών. Αν τα στερεότυπα θέλουν η μόδα και η ομορφιά να έχουν όριο ηλικίας και κυρίως, σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, τότε η Maye Musk τα κατέρριψε με μεγάλη επιτυχία.

    Διευθύνει τη δική της επιχείρηση διατροφής πάνω από 45 χρόνια, σε οκτώ πόλεις και τρεις χώρες και δίνει ομιλίες, συμβουλές, γράφει κείμενα και παράγει έργο στα media, ενώ παράλληλα, κάνει παρουσιάσεις σε εταιρείες, οργανισμούς, νοσοκομεία και πανεπιστήμια σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την ισότητα, τη μονογονεϊκότητα, την γήρανση, την υπέρβαση των προκλήσεων, την αυτοπεποίθηση και την υγεία.

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ