Για πρώτη φορά στην ιστορία των Όσκαρ, βλέπουμε δύο γυναίκες να διεκδικούν το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας την ίδια χρονιά. Τη Δευτέρα, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Κλόε Ζάο (Nomadland) και Έμεραλντ Φένελ (Promising Young Woman).
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουίτκοφ και Κούσνερ είχαν «πολύ παραγωγικές» συνομιλίες με τον ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Το παρασκήνιο των «πιέσεων» Ερντογάν, η προσέγγιση του Χαφτάρ από την Άγκυρα και η στάση της Ελλάδας
- Alpha Bank – Πειραιώς: Γιατί καθυστερεί να αξιοποιηθεί το κουφάρι του Βωβού στον Βοτανικό
- Η αρχιτεκτονική του σερβιρίσματος: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο ποτήρι για το κάθε κρασί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.