• Portraits.gr

    Κατερίνα Μάνου: Μια γυναίκα στο σκληρό στίβο των επιχειρήσεων θα πρέπει να παλέψει για να επιβληθεί- Σχέδια ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα

    • Μαρίνα Πρωτονοταρίου


    Η Κατερίνα Μάνου είναι σήμερα Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ν.Α Ευρώπης (Μέσης Ανατολής, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας και Τσεχία) στην διεθνή εταιρεία IWG (Regus, Spaces), που διαχειρίζεται και μισθώνει χώρους γραφείων και όχι μόνο. Ξεκίνησε στη Regus πριν 15 χρόνια όταν είχε μόνο ένα κέντρο γραφείων και αυτό ζημιογόνο. Ως υπεύθυνη Ελλάδας ανέπτυξε το δίκτυο της IWG στην Ελλάδα από ένα κέντρο σε έξι σημεία στην Αθήνα μέσω δύο brands (Regus & Spaces), με περισσότερα σημεία να έπονται σύντομα, και κατέστησε τις δραστηριότητες της IWG στην Ελλάδα από ζημιογόνες σε κερδοφόρες.

    Μιλάει στο portraits.gr για τις τάσεις στην αγορά γραφείων και για τα σχέδια της IWG να αναπτυχθεί με γραφεία πανελλαδικά, όσο και για τον τρόπο που πέτυχε να γίνει αποδεκτή ως γυναίκα στη θέση αυτή σε διαφορετικές χώρες. Δηλώνει “σαν γυναίκα σε κάποιες από τις χώρες που ανήκουν στη δικαιοδοσία μου αντιμετώπισα αρνητική στάση λόγω του φύλου μου και χρειάστηκε πολύς κόπος και περίσσια υπομονή έως ότου βρεθεί κοινά αποδεκτός κώδικας επικοινωνίας και να γίνω αποδεκτή. Για να το πετύχω υποχρεώθηκα να πάρω δύσκολες επαγγελματικές αποφάσεις, αλλά και να φροντίσω για την παροχή κινήτρων τέτοιων που θα κινητοποιούσαν πραγματικά το προσωπικό στις διάφορες χώρες που έλεγχα”.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ