ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού πλήττει και πάλι την Ευρώπη, προμηνύοντας ότι ο χειμώνας θα είναι και πάλι δύσκολος για την οικονομία. Η Ιταλία ήταν μία από τις χώρες, που κατέγραψαν τις μεγαλύτερες απώλειες. Παρόλα αυτά όμως, οι επιχειρηματίες επιστρατεύουν την ευρηματικότητα τους προκειμένουν να κρατήσουν σε λειτουργία τα μαγαζιά τους, ακόμα και τώρα που το ωράριο είναι μειωμένο. Μερικοί από αυτούς τα καταφέρνουν και δίνουν σε όλους τους υπόλοιπους ένα καλό παράδειγμα, προσαρμοστικότητας στις νέες συνθήκες.
Σύμφωνα με το BBC, οι υπεύθυνοι σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο της Μπολόνια, δοκίμασαν έναν νέο εφευρετικό τρόπο προκειμένου να σώσουν την επιχείρηση τους, τώρα που το κρύο είναι πιο έντονο και δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουν τα εξωτερικά τους τραπέζια. Γι’ αυτό, από εδώ και στο εξής αποφάσισαν να μη χρεώνουν τα πιάτα που υπάρχουν στο μενού αλλά το χρόνο παραμονής των πελατών στο εστιατόριο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπάιντεν: «Χανόταν μέσα στη ντουλάπα του», καταγγέλει μυστικός πράκτορας – Έρευνες για την ψυχική και σωματική του υγεία του
- Google – Αντιμονοπωλιακή δίκη: Ο δικαστής σκέφτεται πιο «μαλακά» μέτρα και κρίνει τις «μηχανές αναζήτησης του χθες»
- Πόλεμος Ουκρανία: Εντολή εκκένωσης στην περιφέρεια Σούμι λόγω πιθανών ρωσικών «βομβαρδισμών»
- Jensen Huang (Nvidia): Ο κινέζος ανταγωνιστής μας καλύπτει το κενό – Το τσιπ της Huawei πλησιάζει το H200
