• Portraits.gr

    “Υγιεινό” junk food: Η νέα τάση της εστίασης εκτιμάται στα 43 δισεκατομμύρια δολάρια

    • portraits


    Η υγιεινή διατροφή, εκτός από το γεγονός ότι είναι ωφέλιμη, έχει γίνει “εργαλείο” μάρκετινγκ για πολλές μεγάλες εταιρείες προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι Αμερικανοί, εξακολουθούν να επιθυμούν τα ανθυγιεινά σνακ γι’ αυτό και πολλές εταιρείες στη βιομηχανία τροφίμων, επινοούν νέα συσκευασμένα είδη που παρασκευάζονται με ελάχιστα επεξεργασμένα φρούτα και λαχανικά, καθώς και σνακ που μιμούνται τη γεύση και την υφή των δημοφιλών πρόχειρων φαγητών, αλλά έχουν λιγότερες θερμίδες και τεχνητά συστατικά.

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ