• Portraits.gr

    Η Νταϊάνα Βούγεση ανανεώνει την ωμοφαγία με το Crudo

    • Κατερίνα Δαφέρμου


    Φρούτα, λαχανικά, ρίζες, όσπρια σε μορφή φύτρου, ξηροί καρποί, σπόροι και κάποια δημητριακά: η βάση της ωμοφαγίας στο Crudo και την εμπνευσμένη Νταϊάνα Βούγεση μετουσιώνονται μαγικώ τω τρόπω σε πλουσιοπάροχα γεύματα που διεγείρουν τις αισθήσεις.

    Στην πραγματικότητα ωστόσο πρόκειται για καθαρή επιστήμη, η οποία βασίζεται στη χημεία: φυτικές πρώτες ύλες που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία άνω των 48 βαθμών Κελσίου ενώ με εξαιρετικά απρόσμενους και επιτυχείς ενώσεις γεύσεων, υφών και χρωμάτων.

    Διαβάστε περισσότερα εδώ.



    ΣΧΟΛΙΑ