Σχεδόν καθημερινά, αντιμετωπίζουμε διατροφικά διλήμματα. Θέλουμε να φάμε ένα γλυκό κι αναρωτιόμαστε αν «κάνει» να το φάμε ή όχι. Τελικά, επιλέγουμε ένα που δεν έχει ζάχαρη, αλλά τεχνητά γλυκαντικά, και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη. Κάνουμε, όμως, το σωστό;
Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Metrous, οι διατροφολόγοι δίνουν την απάντηση με τον καλύτερο τρόπο: Κάνοντας μία λίστα με τις τροφές που αποκλείουν από το προσωπικό τους διαιτολόγιο. Αφού το κάνουν εκείνοι, ας τους ακολουθήσουμε.
Τι δεν θα ξαναφάμε ποτέ, λοιπόν;
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr