• Δημοσκοπήσεις

    Θα καταφέρει η κυβέρνηση Τσίπρα να εξαντλήσει την 4ετία;

    • NewsRoom


    Ο σχεδιασμός είναι οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κερδίσει, είπε ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ. Ωστόσο, το ύφος του κ. Τσίπρα και οι απαντήσεις που έδωσε στους δημοσιογράφους είχαν έντονα προεκλογικό ύφος, αν και ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να ολοκληρώσει «καθαρά» την τετραετία, εφόσον όλα πάνε καλά.

    Ανοιχτό βέβαια άφησε το παράθυρο των πρόωρων εκλογών, καθώς ο προσεχής Φεβρουάριος θα είναι κρίσιμος για την πορεία της κυβέρνησης με τον πρωθυπουργό να προαναγγέλλει συζητήσεις μεταξύ του ιδίου και του Πάνου Καμμένου, στο πλαίσιο της κύρωσης του ονοματολογικού από την ελληνική Βουλή.

    Με βάση όλα τα παραπάνω, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων δεν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο η σημερινή κυβέρνηση να εξαντλήσει την 4ετία, το mononews.gr έδωσε βήμα στους αναγνώστες για να εκφράσουν την άποψή τους.

    Μέχρι και τις 14/9/2018 οι ψήφοι των αναγνωστών διαμορφώθηκαν ως εξής: το 38.8% ψήφισε ναι, το 59.7% ψήφισε όχι και το 1.5% δεν ξέρω / δεν απαντώ.

    [playbuzz-item item=”89677bdc-6211-4954-88b5-d8656cde5a8a” shares=”false” wp-pb-id=”286713″]



    ΣΧΟΛΙΑ