ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
The Ellinikon Sports Park: Αθλητικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών με τη σφραγίδα του Ομίλου AKTOR
Παγκόσμιο σημείο αναφοράς και έναν παγκόσμιο προορισμό για την Αθήνα θα αποτελέσει η ανάπλαση του Ελληνικού, όπως δήλωσε σήμερα ο κ. Βαγγέλης Χρόνης, μέλος του εκτελεστικού συμβούλιου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και αντιπρόεδρος της Lamda Development.
Κατά την διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε το Ίδρυμα για την παρουσίαση του δέκατου ένατου τόμου της εκδοτικής σειράς «Ο κύκλος των Μουσείων», που φέτος είναι αφιερωμένος στην Αρχαία Ελεύθερνα, ο κ. Χρόνης ανέδειξε με λίγα λόγια και την σημασία της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό.
«Το οραματικό έργο της ανάπλασης του Ελληνικού συνολικής έκτασης 6.200.000 τ.μ. θα αποτελέσει παγκόσμιο σημείο αναφοράς και έναν παγκόσμιο προορισμό για την πόλη της Αθήνας θέτοντας το πρότυπο για αντίστοιχες αναπλάσεις στο μέλλον», όπως είπε ο κ. Χρόνης.
Προσθέτοντας πως «Το Ελληνικό θα εξελιχθεί σε μία νέα πόλη με ανοικτό μέτωπο 3,5 χιλιομέτρων στη θάλασσα όπου κυρίαρχο στοιχείο θα είναι η δημιουργία ενός μητροπολιτικού πάρκου διεθνούς εμβέλειας και συνολικής έκτασης 2 εκατομμυρίων τ.μ. Μία πόλη που θα συνδυάζει την ανεπανάληπτη ομορφιά του μεσογειακού τοπίου, τα μοναδικά κλιματολογικά χαρακτηριστικά της περιοχής, την ιστορικότητα και το πλούσιο πολιτιστικό φορτίο του χώρου».
Όπως επισήμανε εξάλλου ο ίδιος «Η Lamda Development είναι η ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα με το The Mall Athens και το Golden Hall στην Αθήνα το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Προσθέτοντας βεβαίως την ανάπτυξη και διαχείριση της μαρίνας του Φλοίσβου.
Διαβάστε επίσης:
Ο Σπύρος Λάτσης ισχυροποιεί τη θέση του στη Lamda και το Ελληνικό
Επιτροπή Πισσαρίδη: Έτσι θα ενισχυθεί ο ελληνικός τουρισμός – Πού πρέπει να δοθεί έμφαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Scope: Υποβάθμισε την Γαλλία κατά μια μονάδα, σε Α+ με σταθερές προοπτικές
- Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
- H πρωτοπόρος Μαργαρίτα, οι 1000 και 1 νύχτες το Προεδρικό, ο χαμός με την βιντζοτράτα, οι ναύαρχοι της Βουλής και ο Γιάννης με τον Πιέρρ
- Νίκος Παπαθανάσης: Διεθνή αναγνώριση των αντοχών και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας οι ανακοινώσεις Scope και Moody’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.