• Πολιτισμός

    Ο γιος του τέως βασιλιά, Νικόλαος σε έκθεση στο Palm Beach 

    Νικόλαος


    Εγκαινιάζεται σε λίγες μέρες στο Palm Beach, στην πιο exclusive περιοχή της Φλόριντα, η περίφημη έκθεση «Art Palm Beach».

    Σε δηλώσεις της, η διευθύντρια και παραγωγός της έκθεσης, η «δικιά» μας Kassandra Voyagis, κόρη του ελληνα «παγκόσμιου» ηθοποιού Γιώργου Βογιατζή, προβλέπει ότι η φετινή χρονιά δε θα εχει προηγούμενο για τις γκαλερί που συμμετέχουν σε αυτήν, ενώ η παρουσία του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου , του Νικολάου θα προσδώσει κύρος στην έκθεση.

    Συγκεκριμένα, μεταξύ 24 και 28 Ιανουαρίου, το West Palm Beach County Convention, στο West Palm Beach, θα φιλοξενήσει περισσότερες από 80 αίθουσες τέχνης.

    Η διάσημη εικαστική διοργάνωση έγινε περισσότερο δυναμική φέτος, με έργα από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες στην ιστορία.

    Μεταξύ των εκθεμάτων βλέπει κανείς έργα των Andy Warhol, Jackson Polloc, Chagall, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο πρίγκηπας Νικόλαος με τη δουλειά του Dialogos που παρουσιάζει ο Ethan Cohen, με επιμέλεια της Μαριλένας Κουτσούκου και του Ethan Cohen.

    Πρόκειται για μια συγχώνευση αιθέριων φωτογραφιών και φωτεινού μαρμάρου.

    Ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος γοητεύεται από την δύναμη που έχει το φως της ελληνικής φύσης, κάτι που προσπαθεί συνεχώς να αναδημιουργεί.

    Το Coudert Institute θα συνεργασθεί με τον Ethan Cohen και την Art Palm Beach και θα οργανώσει μια εκδήλωση ειδικά για τον πρίγκηπα Νικόλαο.

    Να σημειώσουμε επίσης ότι το 15% των εσόδων από τις εισπράξεις της έκθεσης θα δοθούν στο The American Heart Association, όπως επίσης και οι εισπράξεις από τη βραδιά των εγκαινίων που θα κατακλεισθει από VIPs με το εισιτήριο εισόδου για εκείνη τη βραδιά να είναι 150 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρί Σαντάλ: Το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στη Νέα Υόρκη

    Πόλυς Β. Χατζηιωάννου: Παρέλαβε δύο νεότευκτα πλοία και παρήγγειλε άλλο ένα

    AΧΙΑ Ventures: «Market Leader» ξανά στην επενδυτική τραπεζική από το Euromoney



    ΣΧΟΛΙΑ