ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απομάκρυνση της γενικής γραμματέα κατά της διαφθοράς Αναστασίας Ξεπαπαδέα από τη θέση της ζήτησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.
«Η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση Γενική Γραμματέας κατά της διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε παράλληλα και τον ειδικό στις offshore Αρτέμη Αρτεμίου, επιβεβαιώνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Μαξίμου με τον διαπλεκόμενο δικηγόρο.
Ο Πετσίτης που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ο Αρτεμίου που τον χρηματοδοτούσε από την Κύπρο, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι όλα κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης» σημειώνει ο κ. Ζαχαράκη και για να προσθέσει.
«Η κ. Ξεπαπαδέα πρέπει σήμερα κιόλας να απομακρυνθεί από τη θέση της και οι κ. Τσίπρας και Παππάς να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απαντά η Αναστασία Ξεπαπαδέα στα περί σχέσης της με τον Αρτεμίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίεργες συμπτώσεις: Δικηγόρος του Αρτεμίου η Γ.Γ. Διαφθοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- The Mononews Quiz 30/1/2026
- Αυξήσεις από σήμερα στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα από τις φοροελαφρύνσεις – Αναλυτικά παραδείγματα
- Με συνθήματα και καπνογόνα ο λαός του ΠΑΟΚ είπε «αντίο» στους επτά οπαδούς – Σήμερα και αύριο οι κηδείες
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοινώνει σήμερα την επιλογή του για την ηγεσία της Fed – Ο Κέβιν Γουόρς μεγάλο φαβορί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.