• Πολιτική

  Βρούτσης: Διαρκής η συνεργασία με την ΕΟΕ, κοινός στόχος η αναβάθμιση του αθλητισμού

  • NewsRoom
  Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

  Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο


  Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποίησε σήμερα (1/8) την πρώτη του συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρο Καπράλο.

  Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητριών και των αθλητών μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

  «Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, από τον οποίο άκουσα με προσοχή όσα διεξοδικά μού ανέλυσε. Αυτή είναι πρώτη από μία σειρά επαφών που θα έχουμε με τον κ. Καπράλο, καθώς στόχος και των δυο μας είναι η ολοένα και μεγαλύτερη ενίσχυση του αθλητισμού σε κάθε επίπεδο», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, και συνέχισε:

  «Με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, επιδίωξή μας είναι να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την προετοιμασία όλων όσοι θα εκπροσωπήσουν στο Παρίσι τα ελληνικά χρώματα.

  Η συνεργασία με την ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα είναι διαρκής και στενή, ώστε να επιτύχουμε τους κοινούς στόχους μας.

  Από τις πρόσφατες επιτυχίες, αλλά και από την εν γένει συνολική εικόνα του ελληνικού αθλητισμού, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει μία ισχυρή δυναμική, την οποία είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που ανοίγονται στο νέο αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού.

  Προτεραιότητά μας είναι η διευκόλυνση της προετοιμασίας όλων των Εθνικών ομάδων, στο μέτρο που η Πολιτεία μπορεί να παρέχει στο σύνολο των αναγνωρισμένων Ομοσπονδιών».

  Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε:

  «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον νέο αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού και να συζητήσουμε μία σειρά θεμάτων, άμεσης προτεραιότητας, για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.

  Ο κ. υπουργός άκουσε με προσοχή όσα του παρουσίασα και φάνηκε διατεθειμένος να δώσει τάχιστα λύσεις.

  Οι αθλητές μας χρειάζονται στήριξη και βοήθεια για να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις και να κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω συνεργειών των αθλητικών φορέων με την πολιτική αθλητική ηγεσία.

  Ευελπιστούμε πως θα έχουμε μία άριστη συνεργασία με τον κ. Βρούτση».

  Διαβάστε επίσης:

  Υπεγράφη η επανεκκίνηση του Ταμείου Ρευστότητας για τις επιχειρήσεις

  Φάμελλος: H επιλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας

  Δένδιας: Αυξάνεται το πτητικό επίδομα στους πιλότους πυροσβεστικών αεροσκαφών  ΣΧΟΛΙΑ