ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γίγαντας ειδών πολυτελείας LVMH αποκάλυψε τη Δευτέρα μια συμφωνία για τη χορηγία των Ολυμπιακών Αγώνων του επόμενου έτους στο Παρίσι, περιλαμβάνοντας κορυφαίες μάρκες μόδας Louis Vuitton και Dior, ετικέτες σαμπάνιας και οινοπνευματωδών ποτών Moet Hennessy και τη Chaumet, που θα σχεδιάσει μετάλλια για την κορυφαία εκδήλωση.
Οι όροι της συμφωνίας, την οποία διαπραγματεύτηκε ο Αντουάν Αρνό, ένα από τα πέντε παιδιά και κληρονόμους του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της LVMH Μπερνάρ Αρνό, δεν αποκαλύφθηκαν.
Αναμένεται να κοστίσει περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ και να περιλαμβάνει προωθητικές ενέργειες που επικεντρώνονται στον όμιλο, δήλωσε πρόσωπο κοντά στις διαπραγματεύσεις τον Μάιο.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Εγκρίθηκε από τη Βουλή το αμφιλεγόμενο δικαστικό νομοσχέδιο
Μητσοτάκης: Ουδέποτε ο Ερντογάν μου έθεσε ζητήματα που αφορούν την εθνική κυριαρχία
Μακρόν: Πρέπει να προστατεύσουμε καλύτερα τα κοινά σύνορα της Ευρώπης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
- Η ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ποια μετοχή είναι η επιτομή της στρέβλωσης
