• Πολιτική

    Τσίπρας: Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Ράνια Θρασκια΄- Αλέξης Τσίπρας

    Ράνια Θρασκια΄- Αλέξης Τσίπρας


    Την υποψηφιότητα της Ράνιας Θρασκιά με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok.

    Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να ενισχύει τα ψηφοδέλτια του κόμματός του με γνωστά πρόσωπα από την τηλεόραση και τον χώρο του θεάματος, τα οποία δεν έχουν σχέση με τον πολιτικό χώρο. Στο βίντεο που ανέβασε,  η πρώην παρουσιάστρια και δημοσιογράφος συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,στην Κουμουνδούρου, με τον ίδιο να γράφει στην ανάρτησή του: «Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας, στην Α’ Θεσσαλονίκης».

    Στην επισήμανση της νέας υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, πως «οι άνθρωποι δεν φτάνει να τα βγάζουμε πέρα, πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι», ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «όλο το πολιτικό κομμάτι έχει να κάνει με το να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας στους ανθρώπους, να αισθανθούν ασφαλείς».

    Και υπογράμμισε πως δεν εννοεί μόνο τον τομέα της εγκληματικότητας, αλλά και το να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες στη δουλειά τους, στην περίθαλψη, στα νοσοκομεία, στις μετακινήσεις τους, ασφάλεια στο να έχουν έναν εργοδότη που δεν τους εξαπατά».

    @atsipras

    Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας, στην Α’ Θεσσαλονίκης #fyp #fypgreece #tiktokgreece #ΔικαιοσύνηΠαντού

    ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

    Διαβάστε επίσης

    Δύο ντιμπέιτ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ: Ένα μεταξύ Μητσοτάκη-Τσίπρα και ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

    Αλέξης Γεωργούλης: Έστειλε δεύτερη επιστολή στη Μέτσολα ζητώντας την επίσπευση της άρσης της ασυλίας του



    ΣΧΟΛΙΑ