ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απάντησή στα λεγόμενα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς έδωσε ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, λέγοντας πως «Η τουρκική Δικαιοσύνη δεν παίρνει εντολές από κανέναν».
Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ έδωσε την απάντησή του η οποία ήταν οργισμένη και σαφής.
Ο Γιούνκερ, επικεφαλής της Κομισιόν, ζήτησε την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν λόγω παραβίασης των συνόρων.
Το αίτημα του Γιούνκερ απαντήθηκε άμεσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Αμπντουλχαμίντ Γκιουλ που στην δήλωσή του τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να δίνει εντολές στην τουρκική Δικαιοσύνη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιούνκερ-Τσίπρας: Μηνύματα για καθαρή έξοδο. «Μαζί θα γυρίσουμε σελίδα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίτο «όχι» της Τουρκίας στο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απολογία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών: «Αν θέλαμε μπορούσαμε να εμποδίσουμε τους Τούρκους στρατιώτες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Αύξησε στο 25% τους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Amgen: Απέσυρε άλλα δύο φάρμακα για τον καρκίνο, σε σοκ η αγορά – Το σχόλιο του Ά. Γεωργιάδη
- Ελληνικός Χρυσός: Τριπλασιάζει το μέγεθός της με τις Σκουριές από φέτος- Προσθέτει 1 δισ. τζίρο το 2027
- Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας