• Άρθρα

    Άρθρο παρέμβαση: Το κράτος “Φρανκενστάιν” που οικοδομούσε ο Αλέξης Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Καθημερινά αποκαλύπτονται “φρικιαστικές” ειδήσεις σχετικά με τις αποφυλακίσεις εγκληματιών. Αποφυλακίσεις που γίνονται με τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τελευταία είδηση η οποια μάλιστα δημοσιεύθηκε σε βρετανικά media η αποφυλάκιση ενός κατά συρροή βιαστή, του Δημήτρη Ασπιώτη. Ο οποίος αποφυλακίστηκε σχεδόν 45 χρονια νωρίτερα λόγω των νόμων της προηγούμενης κυβέρνησης. Της κύβερνησης του Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού της  Δικαιοσύνης.

    Αυτό τουλάχιστον παραδέχτηκε ο ίδιος ο Ασπιώτης μιλώντας σε Αγγλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

    Προσέξτε.

    Με βάση την προηγούμενη νομοθεσία ο συγκεκριμένος ανθρωπος με την ποινή των 52,5 ετών έως τα 91 του δεν θα μπορούσε να αιτηθεί την αποφυλάκισή του. Σήμερα όμως στα 46 του, είναι ελεύθερος. 

    Δεν είναι η πρώτη πρόωρη αποφυλάκιση. Τους τελευταίους μήνες έχουν αποφυλακιστεί έμποροι ναρκωτικών και πολλά λαμόγια που κατάκλεψαν ολόκληρη την Ελλάδα.

    Είναι βέβαιο ότι όλα αυτά τα ήξεραν οι υπουργοί του Τσίπρα που νομοθέτησαν.

    Το θέμα είναι γιατί τα έκαναν.  Πολλοί πιστεύουν εσκεμμένα. 

    Ακομα και στην υπόθεση του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδαλου σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2018 , αυτό της Folli Follie δικαστικές πηγές λένε οτι λόγω της νέας νομοθεσίας τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά για τους μετόχους και την οικογένεια. 

    Σχετικό άρθρο με τίτλο “Πέφτουν «στα μαλακά» οι ένοχοι για τη μεγάλη απάτη των Folli Follie με τον νέο ποινικό κώδικα της κυβέρνησης Τσίπραείχε γράψει το mononews.gr και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κόκκορης ήδη απο τις 10 Ιουνίου του 2019.

    Τα ερωτηματικά και η νέα κυβέρνηση

    Άραγε τι κράτος ήθελε να φτιάξει ο Αλέξης Tσίπρας;  Ήθελε έξω ολους τους εμπόρους ναρκωτικών και  όλους τους βιαστές  ακόμα και επιχειρηματίες οι οποίοι έκαναν κομπίνες με τις επιχειρήσεις τους.

    Εκ των υστέρων αποδεικνύεται οτι ο Αλέξης Τσίπρας οικοδομούσε ένα “μελλοντικό” φρικιαστικό κράτος. Ενα κράτος “Φρανκενστάιν”.

    Αυτή είναι η αλήθεια οτι και να λένε οι βουλευτές του και οι υποστηρικτές του.  

    Ειδάλλως έαν τα πράγματα είναι διαφορετικά να βγουν τώρα μας το τεκμηριώσουν. 

    Το θέμα μας τώρα είναι τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση καθώς ο Τσίπρας έφυγε.

    Ευτυχώς ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας έχει παραδεχτεί οτι θα επανεξεταστούν και θα καταργηθούν πολλές ευνοικές ρυθμισεις του Ποινικού Κώδικα που ισχύουν εδω και λίγους μήνες. Ευτυχώς…



    ΣΧΟΛΙΑ