ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το πρώτο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση.
Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ξεκίνησε με εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους κεντρικούς στόχους της κυβέρνησης για το αμέσως διάστημα.
Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσίασε το διυπουργικό νομοσχέδιο για την αποκατάσταση της ομαλής διακυβέρνησης των Δήμων και των Περιφερειών λόγω της ακυβερνησίας που απειλεί να προκαλέσει στην αυτοδιοίκηση η απλή αναλογική.
Αμέσως μετά, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο για τις λεπτομέρειες του πρώτου φορολογικού νομοσχεδίου, που θα κατατεθεί το βράδυ της Παρασκευής και, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τη μείωση ΕΝΦΙΑ και τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων.
Ακόμη, το υπουργικό συμβούλιο ενημέρωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για τις εξελίξεις στο θέμα του Brexit.
Δείτε τις φωτογραφίες


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας: Το Πεκίνο είναι πρόθυμο για τον επαναπροσδιορισμό των διμερών εμπορικών σχέσεων
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας σε νυχτερινό κέντρο
- Eurobank: Ηχηρή «ψήφος» εμπιστοσύνης από αναλυτές
- Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
