ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα όσα είπε ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη απάντησε ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού .«Ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, το θέμα είναι τι προκύπτει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας, για να συμπληρώσει ότι «από τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται πως την δολοφόνησε με κίνητρο τη ληστεία».
Ο δικηγόρος αμφισβητεί τη νέα εκδοχή που παρουσιάζει ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, ότι δηλαδή τον πλήρωσαν για να σκοτώσει την κοπέλα, την οποία ο ίδιος τραυμάτισε για να έρθουν οι «άλλοι» να σκοτώσουν.
Ο πατέρας του θύματος, από την άλλη, Κώστας Ζέμπερης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι συμφωνεί με την νέα εκδοχή του Σοροπίδη, αφού ήταν ο ίδιος που από την πρώτη στιγμή έλεγε πως το κίνητρο της δολοφονίας της κόρης του δεν ήταν η ληστεία, αλλά σχετιζόταν με τις υποθέσεις που χειριζόταν στη δουλειά της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζει ξανά την κατάθεσή του ο Σοροπίδης: Τη Δώρα Ζέμπερη σκότωσαν ο «Χάρης» και ο «Ψηλός»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα κατάθεση-σοκ: «Με πλήρωσαν για να σκοτώσω την Δώρα Ζέμπερη»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στον Κορυδαλλό: Νεκρός ο 45χρονος που είχε δολοφονήσει άγρια τη σύντροφο του στο Περιστέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Το ελληνικό δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του
- Ξεκινούν οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας
- Τα ιδιωτικά νησιά στις Κυκλάδες και στο Ιόνιο θα ακολουθήσουν το μοντέλο ανάπτυξης της κρουαζιέρας – Ποιοι εφοπλιστές κατέχουν ιδιωτικά νησιά
- Hitachi Rail: Ποια είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τους συρμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης
