• Ελλάδα

    Νέα κατάθεση-σοκ: «Με πλήρωσαν για να σκοτώσω την Δώρα Ζέμπερη»

    • NewsRoom


    Σε πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή, ο 58χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, ισχυρίζεται ότι δύο άτομα τον πλήρωσαν προκειμένου να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο ένας αποκαλούσε τον άλλον αφεντικό και θέλησαν να την δολοφονήσει λόγω της θέσης που είχε στην εφορία.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο υπόμνημά του ο δράστης, τα δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την Δώρα Ζέμπερη, ενώ συμπλήρωσε ότι τον είχαν προμηθεύσει με ναρκωτικά. Ο 58χρονος την παρακολουθούσε πάνω από δύο εβδομάδες μέσα από δύο φωτογραφίες που τού είχαν δώσει και τον είχαν προμηθεύσει και με το μαχαίρι του εγκλήματος.

    Οι δύο -κατά τα λεγόμενα του δράστη- ηθικοί αυτουργοί είχαν πει στον 58χρονο ότι μόλις πάρει το κινητό και τα πράγματα της Δώρας, να πάει να τα πουλήσει σε καταστήματα στη Μενάνδρου για να φανεί ως ληστεία.

    Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Αποστόλης Λύτρας είπε ότι έρχονται νέα στοιχεία και εξελίξεις. «Θα δούμε αν όντως ισχύουν αυτά που κατέθεσε ο κατηγορούμενος. Δε αρνείται ότι ήταν αυτός που έκανε το έγκλημα, αλλά αναφέρει ότι υπήρχαν ηθικοί αυτουργοί», σημείωσε.

    Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-ΣοροπίδηςΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η συγκλονιστική ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη για την επέτειο της δολοφονίας του Ν. Τεμπονέρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Τις τελευταίες κλήσεις της 44χρονης εξετάζει η Αστυνομία 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απόστολος Δοξιάδης: Η Αστυνομία με παρακολουθεί γιατί υποστήριξα τους Τούρκους αξιωματικούς



    ΣΧΟΛΙΑ