ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σαντορινιός.
Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Εκφράζουμε τη μεγάλη μας λύπη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Σαντορινιού, πατέρα του συντρόφου μας, υφυπουργού Ναυτιλίας, Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος απεβίωσε χτες σε ηλικία 89 ετών. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βαρύ πένθος για τον αναπληρωτή υπουργό Σ. Φάμελλο – «Έφυγε» η σύζυγός του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Μιχάλης Κατσίγερας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τζάθας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eni: Υπαρκτός ο κίνδυνος νέας επιδείνωσης της ενεργειακής κρίσης – «Η Ευρώπη θα εξαρτηθεί από το αμερικανικό LNG»
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Παύλος Πολάκης – Συνεχίζεται στις 18 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή
- Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα – Τα ευρύματα της Αντιτρομοκρατικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.