• Πολιτική

    Θεοδωρικάκος: Κανένα άλλοθι σε μια κυβέρνηση τυχοδιωκτών

    • NewsRoom

    Τάκης Θεοδωρικάκος


    “Άλλοθι υπευθυνότητας σε μια κυβέρνηση που συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά και που αποτελεί το πρόβλημα της Ελλάδας, δεν μπορούμε να δώσουμε”, τόνισε σε συνέντευξη του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

    Με φόντο το χθεσινό συλλαλητήριο πρόσθεσε ότι το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, καθώς ο ελληνικός λαός οδηγείται σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, και στην πραγματικότητα έχει αρχίσει η αντιστροφή μέτρηση.

    Η παρουσία του κόσμου στην μεγάλη αυτή πορεία διαμαρτυρίας του Συντάγματος για το Μακεδονικό, υπήρξε συγκλονιστική κατα δήλωσην του συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, σημειώνοντας : «όσο και αν η κρίση έχει επηρεάσει τη ζωή των ανθρώπων, η ισχυρότερη αξία για αυτόν τον λαό είναι ο πατριωτισμός, είναι οι πατριωτικές ευαισθησίες και η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. 

    Αυτές βροντοφωνάχτηκαν χθες στο Σύνταγμα και νομίζω ότι το ισχυρότερο μήνυμα που υπάρχει είναι η προφανής δυσαρμονία ανάμεσα στο λαϊκό αίσθημα και στην κυβέρνηση. Ιδιαίτερα και κυρίως, αλλά όχι μόνο, στον χώρο των εθνικών μας θεμάτων. 
    Ο ελληνικός λαός είναι προφανές ότι δεν εμπιστεύεται κ. Τσίπρα και κ. Κοτζιά, τον κ. Καμμένο και όλη την υπόλοιπη κυβέρνηση να διαπραγματεύονται για τα εθνικά συμφέροντα». 

     

     

    Ενώ, ερωτηθείς αν η ΝΔ παρασύρεται και παραδρομεί από την θέση της για την επίλυση του Σκοπιανού, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν ξεκάθαρος.
    «Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την διάσπαση του εθνικού μετώπου, διότι επέδειξε μια ανεύθυνη και τυχοδιωκτική συμπεριφορά, απέφυγε συστηματικά να ενημερώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τον ελληνικό λαό και τη Βουλή και πορεύτηκε χωρίς, ούτε καν η ίδια ως κυβέρνηση, να έχει διαμορφωμένη μια ενιαία θέση. 

    Γι’ αυτό πολύ έγκαιρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε ότι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα χάνεται μια ευκαιρία επίλυσης του προβλήματος και δεν είναι κατάλληλη αυτή η στιγμή για να πάει κανείς παρακάτω, αφού βασικές προϋποθέσεις όπως είναι το να αποδείξει η άλλη πλευρά ότι έχει τη βούληση να αλλάξει το σύνταγμά της στο οποίο εμπεριέχεται και το όνομα, που το ίδιο το όνομα εκπέμπει αλυτρωτισμό έναντι της Ελλάδας, εάν δεν υπάρξουν αυτές οι προϋποθέσεις δεν μπορεί κανείς να πάει παρακάτω ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Φίλης για Σκοπιανό: «Υπάρχει σλαβομακεδονική γλώσσα!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σκοπιανοί Εθνικιστές μαζεύουν υπογραφές κατά της αλλαγής ονομασίας των Σκοπίων



    ΣΧΟΛΙΑ