• Πολιτική

    Θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα: Αντί να ασχοληθούν με την ΤΙΤΑΝ, θέλουν να φιμώσουν τον Τύπο και το iefimerida.gr

    πλειστηριασμοί ακινήτων


    Φυσικά. Αντί σήμερα όλη ημέρα να ρίξουν το βάρος τους στην μεγάλη υπόθεση της ΤΙΤΑΝ που αλλάζει έδρα (το εργοστάσιο θα παραμείνει στην Ελλάδα, όπως επίσης και οι εργαζόμενοι) αυτοί ασχολούνται με το πώς θα φιμώσουν τον Τύπο. Αντί να φωνάξουν κάποιους μεγάλους επιχειρηματίες και να φτιάξουν ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, αυτοί καρφώνουν ο ένας τον άλλον και παίζουν με την ζωή 10.000.000 Ελλήνων. Επί της ουσίας η χώρα καίγεται και τους ενόχλησαν τα media. Σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε  το iefimerida.gr ότι έθιξε ευθέως τα εθνικά συμφέροντα, επειδή δημοσίευσε την ενημέρωση της Βουλής για το πού διατέθηκαν μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ ύψους 1 εκατ. ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο υποκρύπτει και κατηγορία περί κατασκοπείας!

    Όπως έγραφα και το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε που κατάλαβε τι έγινε με την ΤΙΤΑΝ. Πόσο μεγάλο πλήγμα είναι για την χώρα η απόφαση των μετόχων να μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό.  Τους ενοχλεί γιατί ένα media έκανε τις αποκαλύψεις και ο δημοσιογράφος έκανε την δουλειά του.  Φυσικά αυτό που λησμονεί ηθελημένα, το μέγαρο Μαξίμου, είναι φυσικά πως θέμα μυστικών κονδυλίων το άνοιξαν οι δύο κορυφαίοι υπουργοί του, ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Κοτζιάς.

    Σύμφωνα με τους διαλόγους που δημοσιοποιήθηκαν, ο υπουργός Αμυνας εγκάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών για διασπάθιση και αδιαφανή διαχείριση μυστικών κονδυλίων ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ! Όπως επίσης ότι έλαβε από τον Τζορτζ Σόρος άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ για να τα διαθέσει στα Βαλκάνια, προκειμένου να επηρεάσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

    Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα αφήσει την χώρα καμένη και τους Έλληνες πολύ πιο φτωχούς από ότι πριν 2/3 χρόνια. Ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει και δεν θέλει να καταλάβει. Του είναι παντελώς αδιάφορο. Θέλει να κυβερνάει με τους Καμμένους και τους Πολλάκηδες και να τσεπώνουν 5.000-6.000 ευρώ τον χρόνο. Θέλει να κάνει την χώρα Βενεζουέλα που οι πολίτες ψάχνουν φαγητό μέσα στα σκουπίδια και φεύγουν κατά χιλιάδες για άλλες χώρες . Αυτό είναι το όνειρο του.

    ΥΓ: To mononews.gr στηρίζει το iefimerida.gr στην δημοσιογραφική του προσπάθεια.



    ΣΧΟΛΙΑ