• Πολιτική

    Τεμπονέρας: Ομολογία Βορίδη ότι το «έγγραφο» του ΓΛΚ που διακινούσαν προεκλογικά, ήταν πλαστό

    Διονύσης Τεμπονέρας, Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

    Διονύσης Τεμπονέρας, Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Τα «βέλη» του κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Άκη Σκέρτσου εξαπέλυσε ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονύσης Τεμπονέρας, χαρακτηρίζοντας «πλαστό» το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αυτοί επικαλούνταν, με αφορμή δηλώσεις του Μάκη Βορίδη.

    Αναλυτικά η δήλωση:

    «Για 15 ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο κ. Σκέρτσος κουνούσε στα κανάλια ένα «έγγραφο» ως δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Χθες βράδυ αποκαλύφθηκε ότι το έγγραφο αυτό ήταν πλαστό.

    Σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο κ. Βορίδης παραδέχτηκε ότι το ΓΛΚ δεν έχει την νομική δυνατότητα να κοστολογεί προγράμματα κομμάτων.

    Οι δηλώσεις Βορίδη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο και νυν εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Σκέρτσο και τον φέρνουν αντιμέτωπο με την βαριά κατηγορία της πλαστογραφίας.

    Λυπόμαστε πολύ που ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρατάει ως εκπρόσωπο του έναν πλαστογράφο. Δεν μας εκπλήσσει, όμως, διότι και ο ίδιος επικαλέστηκε το πλαστό έγγραφο Σκέρτσου.

    Και καλούμε για ακόμη μια φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί. Να έρθει σε από κοινού κοστολόγηση των προγραμμάτων μας σε όποιον ανεξάρτητο φορέα θέλει και την επόμενη ημέρα να γίνει τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για την αλήθεια των προγραμμάτων μας και όχι για τα fake news της Πειραιώς».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση για να υποστηρίξουμε την κυριαρχία μας

    Πανελλαδικές 2023: Με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίζουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα, οι τομείς και τα κοινά στόχοι – Όλο το παρασκήνιο

    ──────────────────

     



    ΣΧΟΛΙΑ