• Πολιτική

    «Τελείως Ακατανόητη» για την Ρ. Σβίγκου η εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

    • NewsRoom
    Ράνια Σβίγκου

    Ράνια Σβίγκου


    «Τελείως ακατανόητη» θεωρεί την εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία σχολίασε τα περιστατικά στο γραφείο της Έφης Αχτσιόγλου, το απόγευμα της Τρίτης, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

    «Η σημερινή εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπ. Εργασίας είναι τελείως ακατανόητη. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι οι πόρτες της είναι ανοιχτές στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους και ότι δεν επιλέγει την καταστολή, αλλά το διάλογο», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Σβίγκου.

    Η εισβολή των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας συνέβη μετά την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποίησαν, διαμαρτυρόμενοι για τις νέες ρυθμίσεις για τα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση και τον νέο τρόπο για την διεξαγωγή απεργιών. Η ηγεσία του υπουργείου αρνήθηκε αρχικά να δεχθεί τους διαδηλωτές, οι οποίοι παραβίασαν την είσοδο και προχώρησαν προς το γραφείο της υπουργού. Ακολούθησε έντονος διάλογος, με τους διαδηλωτές να ζητούν από την υπουργό να αποσύρει τη ρύθμιση και την Έφη Αχτσιόγλου να δηλώνει πως δεν σκοπεύει να αποσύρει τίποτα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ντου» το ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας – Έτοιμη να βάλει τα κλάματα η Αχτσιόγλου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολυνομοσχέδιο: Τι προβλέπει για πλειστηριασμούς, απεργίες, επίδομα τέκνων



    ΣΧΟΛΙΑ