ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τους τελευταίους 12 μήνες πετύχαμε πολλά, με αισιοδοξία αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε και τις νέες προκλήσεις, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Η δήλωση του κ. Γαϊτάνη έχει ως εξής:
«Τους τελευταίους 12 μήνες πετύχαμε πολλά. Επανήλθε η θεσμική ομαλότητα, το κράτος λειτουργεί καλύτερα, οι φόροι μειώνονται και οι επενδύσεις αυξάνονται.
Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε δύο μεγάλες κρίσεις του Έβρου και του κορονοϊού, κερδίζοντας τη στήριξη και το διεθνή θαυμασμό.
Το μοντέλο διακυβέρνησης αλλάζει θέτοντας ως προτεραιότητα τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε και τις νέες προκλήσεις που έρχονται».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Ίσως ήρθε τελικά η ώρα της ελεγχόμενης πρόσβασης στους χώρους του Πανεπιστημίου
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Τσικνοπέμπτη με βροχές
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.