ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται πλέον η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου με στενό του συνεργάτη και τις «καυτές» αναφορές σε 4 υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Οι κ.κ. Φλαμπουράρης, Χαρίτσης, Μπαλαούρας, Αραχωβίτης είχαν επαφές και συνομιλίες με ανθρώπους της Folli Follie, το Μάιο του 2018, αμέσως δηλαδή μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο με τα «πειραγμένα» οικονομικά στοιχεία της εταιρείας; Ή ο «εξ απορρήτων» του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου έγραφε «παραμύθια» στο αφεντικό του για να του πουλήσει τον αγώνα του να επιτύχει πολιτική κάλυψη; Κι αν πράγματι υπήρξε επαφή, προσπάθησαν οι 4 υπουργοί και βουλευτές να παρέμβουν και να «κουκουλώσουν» ή έστω να καθυστερήσουν την έρευνα;
Απαντήσεις σε όλα αυτά καλείται να δώσει ο εισαγγελέας, στον οποίο η 35η ανακρίτρια διαβίβασε την ενδιάμεση έκθεση της εταιρείας Price Water House Coopers, μαζί και τα συνημμένα email του προφυλακισμένου πλέον γιου του ιδρυτή της FFG. Εάν ο εισαγγελέας σκοντάψει σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπουργών, τότε θα πρέπει αμελλητί να διαβιβάσει τη δικογραφία στη Βουλή.
Για τους βουλευτές έχει δικαίωμα να κάνει προκαταρκτική εξέταση, όπως και για οποιοδήποτε μη πολιτικό πρόσωπο προκύψει ότι είχε εμπλοκή σε παράνομες συναλλαγές.
Νέα Δημοκρατία: Περιμένουμε τις εξηγήσεις του κ. Τσίπρα για τις σχέσεις στελεχών του με Folli Follie
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης για θάνατο 16χρονης: Εγκληματίας ο καταστηματάρχης που πουλάει ποτά μπόμπες
- Μeta: Kαταργεί 600 θέσεις στο τμήμα Τεχνητής Νοημοσύνης «για λόγους εξορθολογισμού της λειτουργίας»
- Citigroup: Δίνει τα «κλειδιά» στη Jane Fraser με διπλό τίτλο και μπόνους 25 εκατ. δολαρίων
- Γεωργιάδης: Διαψεύδει την αστυνομία για τον θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι – «Το νοσοκομείο είχε ενημερώσει»
