ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δειγματοληψίες νερού έγιναν στο Ακραίφνιο της Βοιωτίας, καθώς αναζητούνται απαντήσεις για το γεγονός ότι ασθένησαν 45 από τους 60 μαθητές του γυμνασίου και λυκείου του χωριού, τις τελευταίες ημέρες.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς τα παιδιά παρουσίασαν τα ίδια συμπτώματα: υψηλό πυρετό, εμετούς, τάση για λιποθυμία και πόνους.
Το σχολείο έκλεισε μέχρι να αποσαφηνιστεί από τι προκλήθηκαν όλα αυτά, με εντολή της περιφερειακής ενότητας, ενώ καθησυχαστικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από τις αναλύσεις στα δείγματα νερού, στο χημείο της Λιβαδειάς, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Οι έρευνες συνεχίζονται και δείγματα στάλθηκαν προς εξέταση και στα υγειονομικά εργαστήρια της Αθήνας. Αυτά ελήφθησαν από διάφορα σημεία του χωριού, αλλά και τις βρύσες του σχολείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές: Έκλεισε σχολείο γιατί αρρώστησαν 45 από τους 60 μαθητές!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας 3 παιδιών ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε βιομηχανία στον Βόλο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη δυτική Αττική εξαιτίας της ανεξέλεγκτης φωτιάς
- Σκάφος με Ρουμάνους τουρίστες βυθίστηκε στη Χαλκιδική – Βγήκαν κολυμπώντας στην ακτή
- Μαίνεται η φωτιά με διπλό μέτωπο προς Βίλια και Μέγαρα, στον αέρα ξανά αεροπλάνα – «Λυσσομανά» και στην Κεφαλονιά η πυρκαγιά
- Σκέρτσος: «Έχουμε όλα τα εργαλεία για προσιτή στέγη» – Στο 100% η απορρόφηση του Ταμείου Ανάκαμψης και το πλάνο της «Ατζέντας 2030»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.