• Πολιτική

    Πατέρας 3 παιδιών ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε βιομηχανία στον Βόλο

    βολος


    Ένας 45χρονος οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, αλβανικής καταγωγής, είναι ο νεκρός από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτιριακό συγκρότημα “Ψυγεία Αλεξόπουλος”, στα Κάτω Λεχώνια του Βόλου.

    Ο άτυχος άνδρας, που διέμενε στις Αλυκές του Βόλου,με άλλους δύο εργάτες, πραγματοποιούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης μέσα στους χώρους των ψυκτικών θαλάμων,αλλά λίγο μετά το μεσημέρι και από κάποια αιτία που διερευνάται, προκλήθηκε μεγάλη έκρηξη και ταυτόχρονα ξέσπασε πυρκαγιά, που λόγω των αερίων, αλλά και των πολύ εύφλεκτων υλικών,πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις.

    Ο 45χρονος,σύμφωνα με τις ενδείξεις, προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του είτε από τις αναθυμιάσεις, είτε να κάηκε από την τεράστια φωτιά, αφού η σορός του βρέθηκε σε μία εσωτερική σκάλα διφυγής. Οι άλλοι δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να βγουν έξω και να γλυτώσουν.

    Τα “Ψυγεία Αλεξόπουλος” τα τελευταία χρόνια ήταν κλειστά και δεν λειτουργούσαν και παραμένει ακόμα άγνωστο, τι είδους εργασίες έκαναν σήμερα οι τρεις εργάτες.

    Στο φλεγόμενο κτιριακό συγκρότημα έφθασαν σε ελάχιστο χρόνο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις με 10 οχήματα και γερανοφόρα,για να σβήσουν την μεγάλη φωτια,αφού οι μαύροι καπνοί ήταν ορατοί και από τον Βόλο.

    Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν μέχρι και τώρα στην περιοχή,για να σβήσουν κάθε πιθανή αναζωπύρωση λόγω των εύφλεκτων υλικών,ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Τρίκαλα,την Λάρισα και την Β΄ ΒΙΠΕ Βόλου,που κατέφθασαν ως ενισχύσεις,σταδιακά αποχώρησαν.

    Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή θα αποφανθεί μετά από νεκροψία και νεκροτομή για τις αιτίες θανάτου του άτυχου 45χρονου εργάτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεκρός από έκρηξη σε βιομηχανία ψυγείων στο Βόλο – Φόβοι και για άλλα θύματα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Νεκρές 3 γυναίκες, 4 σοβαρά τραυματίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεσσαλονίκη: Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στο δήμαρχο Ωραιοκάστρου



    ΣΧΟΛΙΑ