ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα χρόνο μετά την πρωτόδικη απόφαση, κατά την οποία είχε κριθεί ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, η υπόθεση του θανάτου του άτυχου φοιτητή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη θα απασχολήσει και πάλι τα δικαστήρια των Ιωαννίνων.
Ο πρώην διευθυντής της Σχολής που έχει καταδικαστεί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, είχε ασκήσει έφεση δια των δικηγόρων του, η οποία πρόκειται να δικαστεί σήμερα, Τρίτη.
Στην πρώτη δίκη η υπεύθυνη της εστίας που κατηγορούνταν για το ίδιο αδίκημα είχε αθωωθεί. Το ίδιο και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης που κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία.
Στο δικαστήριο είχε καταθέσει η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε εντοπιστεί νεκρός μετά από ένα μήνα αναζητήσεων, καθώς και πλήθος μαρτύρων, σπουδαστών και εργαζομένων στην Γαλακτοκομική Σχολή για τις συνθήκες που επικρατούσαν και για την βία που ασκούνταν σε βάρος του 20χρονου από άλλους σπουδαστές, και ειδικά από παρέα Κρητικών.
Η δίκη στο Εφετείο έχει οριστεί για σήμερα 5 Δεκεμβρίου, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει, λόγω της πληθώρας υποθέσεων που έχουν προγραμματιστεί για εκδίκαση την ίδια ημέρα.
Πηγή: epiruspost
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΦΚΑ: Στην δημοσιότητα 8.803 οφειλέτες. Ποιοι τελευταία στιγμή πλήρωσαν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικός Αρκάς: Πώς σχολίασε το κλείσιμο της αξιολόγησης (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δυσάρεστες εκπλήξεις για το κοινωνικό μέρισμα-Ποιοι το χάνουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Made in Europe»: Ποιους κλάδους επηρεάζει περισσότερο – Ανησυχία στη Βρετανία για τη βιομηχανία αυτοκινήτων
- Meta: Μυστική έρευνα την φέρνει στο εδώλιο στο Νέο Μεξικό
- 3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
- Φαραντούρης για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Πράξεις εθνικής κυριαρχίας πριν οποιοδήποτε διάλογο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.