ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 20.00 θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συνδυασμών που «κόβονται» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Το σκπετικό της απόφασης του Αρείου Πάγου θα δημοσιοποιηθεί αύριο – σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελείται από 400 σελίδες.
«Η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψήφιων αυτών, θα γίνει σήμερα, 2/5/2023, στις 20:00 στο ακροατήριο του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (1ος όροφος, ακροατήριο 102). Επισημαίνουμε ότι, λόγω της χωρητικότητας του ακροατηρίου, 2 μόνο εκπρόσωποι από κάθε συνδυασμό μπορούν να εισέλθουν στο κτίριο. Η είσοδος του Αρείου Πάγου θα ανοίξει από τις 19:00» αναφέρεται στην ανάρτηση του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται βέβαιο το «κόψιμο» του κόμματος «Εθνικό κόμμα – Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ δεν είναι σαφές τι θα αποφασιστεί για το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Θέλουμε να φέρουμε μια επανάσταση στην αναμόρφωση του ΕΣΥ
Εκλογές Μαΐου 2023: Πότε θα κλείσουν τα δικαστήρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Οριακή αύξηση παραγωγής μετά την αποχώρηση των ΗΑΕ στα 188.000 βαρέλια ημερισίως
- Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
- ΥΠΠΟ – ΕΚΚΟΜΕΔ: Το νέο 5ετές Σχέδιο Δράσης «Greece On Screen» αξίας 750 εκατ. ευρώ που θα φέρει τη νέα εποχή στην οπτικοακουστική δημιουργία
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα σε προορισμό για το yachting
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.