ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των υπουργών και των βουλευτών.
Συνολικά δημοσιεύτηκαν 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκαν για το 2019 και αφορούν την χρήση του 2018, από τους βουλευτές και τους υπουργούς. Η αρμόδια επιτροπή ωστόσο, ανακοίνωσε πως οι δηλώσεις δημοσιεύτηκαν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές.
Τα πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκαν αφορούν τις μεταβολές στην οικογενειακή κινητή και ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού, των αρχηγών πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και Δημάρχων, καθώς και των οικονομικών διαχειριστών των κομμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε στον Σι Τζινπίνγκ «υπέροχο μέλλον» στη σχέση ΗΠΑ – Κίνας
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.