• Πολιτική

    Στέφανος Κασσελάκης: Και εγώ και ο Τάιλερ σκυλοβαρεθήκαμε την υπερέκθεση

    • NewsRoom
    Ο Στέφαλος Κασσελάκης, ο Τάιλερ και η αγαπημένη τους σκυλίτσα

    Στέφανος Κασσελάκης, Τάιλερ Μακμπέθ


    Επίθεση σε όσους του ασκούν κριτική εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη λέγοντας ότι σε κάποιους δεν αρέσει, γιατί «είναι απόδημος, διαφορετικός, ή δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα».

    Και πρόσθεσε ότι «δεν πειράζει παιδιά. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε σ’ αυτόν λογοδοτώ. Και σε όποιον αρέσει».

    Απευθυνόμενος στους διαφωνούντες, απέδωσε την κριτική σε κόμπλεξ, τους κάλεσε να «ξεκομπλαριστούν», αποδίδοντας τις διαφωνίες στο «βιωματικό του προφίλ» και όχι στις πολιτικές του θέσεις.

    «Σας θεωρούν περισσότερο influencer» ακούστηκε αρχικά να του λέει ο δημοσιογράφος με τον Στέφανο Κασσελάκη να ρωτά «την υπερέκθεση εννοείς;» και να απαντά:

    «Σιχαίνομαι τη υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής. Την έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που μας παρακολουθεί σας ζητώ συγγνώμη για την υπερέκθεση, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Να ξέρετε όμως ότι καρδιά μας ανήκει στην σωστή μεριά της Ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας, τον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας».

    Διαβάστε επίσης

    Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο Στέλιος Κούλογλου αμφισβητούσε τον Αλέξη Τσίπρα Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ