• Πολιτική

    Παύλος Πολάκης κατά Νίκου Φίλη: Σταμάτα να δηλητηριάζεις τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Έντονα αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης στα όσα είπε σήμερα ο Νίκος Φίλης

    Ο Νίκος Φίλης, έθεσε σήμερα το πρωί θέμα ηγεσίας για τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ για παλαιότερη αρθρογραφία του νυν προέδρου του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώνοντας ότι θα θέσει «θέμα ηγεσίας» στο συνέδριο.

    Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Φίλης έκανε λόγο για εξέλιξη διάλυσης και εξευτελισμού στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η προσδοκία να ανακοπεί η φθορά του κόμματος από τη νέα ηγεσία «δεν επιβεβαιώθηκε».

    «Σε ό,τι με αφορά θα θέσω θέμα των όσων λέει ο κ. Κασσελάκης. Είναι έξω από τη λειτουργία του κόμματος», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης κάνοντας λόγο για θέμα δημοκρατικής τάξης. Όπως εξήγησε, δεν θα θέσει ευθέως ζήτημα Κασσελάκη, αλλά θέμα λειτουργίας. «Με όσα λέει ο Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της Αριστεράς», υπογράμμισε ο ίδιος.

    Με φόντο την πρόταση Κασσελάκη για διαγραφή Τζουμάκα και την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε: «Τίθεται ζήτημα του τι εκπροσωπεί ο κ. Κασσελάκης. Αν θέλει να φτιάξει άλλο κόμμα. Εγώ δεν είμαι εδώ για να μοιράσω διαγραφές, εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω πολιτικά».

    Η κριτική του Νίκου Φίλη προς τον Στέφανο Κασσελάκη πυροδότησε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ανάρτησή του στα social media.

    «ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ !!Η αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 ανθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελακη Η ”Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει” » (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση), έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

    «Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε με σκωπτικό ύφος.

     

    Διαβάστε επίσης

    Στέλιος Κούλογλου: Δεν παραδίδω την έδρα μου

    «Βόμβες» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φίλης θέτει θέμα ηγεσίας, ο Βίτσας προαναγγέλλει νέο κόμμα

    Αποχώρησε από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέλιος Κούλογλου – Επιστολή με «πυρά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη



    ΣΧΟΛΙΑ