ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αποτροπιασμός», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία «ανέβασε» το βίντεο από «τη χθεσινή επίθεση της μάζας εναντίον δύο τρανς ατόμων, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης».
«Σας καλώ να το δείτε, για να αναλογιστούμε μαζί το μέγεθος της παρακμής, και του φασισμού και ρατσισμού που ελλοχεύουν στην κοινωνία μας. Όταν ο κυρίαρχος λαός μετατρέπεται σε όχλο δεν έχουμε τίποτα καλό να περιμένουμε για το μέλλον», υπογραμμίζει.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι «ήρθε η ώρα οι προοδευτικοί πολίτες να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας», προσθέτοντας: «Φαίνονται περισσότεροι γιατί το σκοτάδι πάντα κάνει πολύ θόρυβο. Είμαστε περισσότεροι και είμαστε στο φως».
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Ο Αγγελούδης καταδίκασε την ομοφοβική επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους
Όχημα έπεσε πάνω στις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ – Συνελήφθη ένας άνδρας
Τράπεζα Πειραιώς: Ποιοι αναλυτές ποντάρουν στη μετοχή μετά και το επιτυχημένο placement
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.