ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) μεταβαίνει εκτάκτως αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, με φόντο την υπόθεση των παρακολουθήσεων.
Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής.
Παράλληλα, ότι ο κ. Τσίπρας αναμένεται να γίνει δεκτός σήμερα στις έξι το απόγευμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία αναμένεται να θέσει το θέμα των παρακολουθήσεων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima Bank για ελληνικές τράπεζες: Ανεβάζει τις τιμές στόχους, κορυφαία επιλογή η Eurobank
- Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ
- Έλληνες εφοπλιστές: Πρωτιά με παραγγελίες τάνκερ σχεδόν 40 δισ. δολαρίων
- Εμπόριο στην Ευρωζώνη: Απώλειες €1 δισ. τον Απρίλιο λόγω ενέργειας – Πώς πέρασε από το πλεόνασμα στο έλλειμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.