• Πολιτική

    Στα 7.100 ευρώ οι συνολικές μηνιαίες αποδοχές του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από τροπολογία


    Στο ποσό των 7.100 ευρώ θα φτάσουν τα χρήματα που θα λαμβάνει συνολικά ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως προβλέπει η επίμαχη τροπολογία που αναρτήθηκε τη Δευτέρα, έπειτα από καθυστέρηση αρκετών μηνών, στη σελίδα της “ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ”. Όπως αναφέρεται στην τροπολογία ορίζονται οι μηνιαίες αποδοχές και αποζημιώσεις του Προέδρου σε 3.900 ευρώ και 3.200 ευρώ, αντιστοίχως, στα οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτών.

    Η τροπολογία που είχε κατατεθεί το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, να ασκούν τα καθήκοντά τους σε καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, είχε προκαλέσει την αντίδραση των εργαζομένων του οργανισμού, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για «πρόκληση» καθώς ψηφίστηκε τη στιγμή που επί μήνες εκκρεμούν βασικά εργασιακά – μισθολογικά δικαιώματα γιατρών και νοσηλευτών.

    Στην τροπολογία καθορίζονται επίσης και οι μηνιαίες αποδοχές και αποζημιώσεις του Αντιπροέδρου εφόσον αυτός έχει διοριστεί με καθεστώς μερικής απασχόλησης, στο ποσό των 2.400 € μηνιαίως, στα οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτών.

    Οι αποδοχές των δυο Επικεφαλής θα είναι αναδρομικές με τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται καθώς υπάρχουν ακόμα μισθολογικές εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί.



    ΣΧΟΛΙΑ