ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οδηγίες για τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγάπιος Τερζίδης, αναφέροντας πως ακόμη είμαστε στα μέσα της επιδημικής κρίσης της γρίπης Η1Ν1.
«Είμαστε στη μέση της επιδημικής κρίσης, έχουμε ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα, αλλά είναι αναμενόμενο αυτό. Πρέπει να λάβουμε όλοι ατομικά μέτρα, αλλά θα πρέπει να εμβολιαστούν και όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες», δήλωσε στην ΕΤ1 ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ.Τερζίδης.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι τα θύματα της γρίπης ανήκουν όλα στις ομάδες υψηλού κινδύνου, αλλά δεν είχαν εμβολιαστεί και αυτό αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό στην Ευρώπη.
«Τα παιδιά νοσούν πιο εύκολα γιατί πηγαίνουν σχολείο και συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους. Δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο να κλείσουμε τα σχολεία. Θα πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά που ασθένησαν, στο σχολείο, αφού έχουν περάσει δύο 24ωρα που δεν είχαν πυρετό. Αυτό αποτελεί και το καλύτερο ατομικό μέτρο», σημείωσε ο κ.Τερζίδης σχετικά με τα παιδιά που νοσούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργή στο Twitter για τις δηλώσεις Πολάκη σχετικά με τους νεκρούς από γρίπη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Κρύβουν θύματα της γρίπης!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες για τη γρίπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέλαβαν τα γραφεία της ΠΑΕ – Οργή για τη μεταγραφή Κωνσταντέλια
- Ένταση Ιράν–Κατάρ για την τύχη Ιρανών πιλότων – Παρέμβαση ζητά η Τεχεράνη
- Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ για την ασφάλεια στη Μαύρη Θάλασσα
- Σαλαμίνα: Σε εξέλιξη δύο μεγάλες φωτιές στο νησί – Ισχυροί άνεμοι στο νησί, επιχειρούν 192 πυροσβέστες και 14 εναέρια μέσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.