ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Θα χρειαστούν διακοπές για 30-40 μέρες στο μετρό Θεσσαλονίκης λόγω της επέκτασης στην Καλαμαριά
Με τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.
Η κυρία Αράπογλου τον υποδέχθηκε στο κέντρο Remezzo, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του Δήμου, που τώρα λειτουργεί ως καφέ, και τον ενημέρωσε για το πώς σκοπεύει να το αξιοποιήσει.
Μαζί με συνεργάτες της κάθισαν στο μπαλκόνι του Remezzo, του έδειξε τη μαρίνα της Αρετσούς και το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς και του παρουσίασε τα σχέδια για την ανάπλαση, αλλά και γενικότερα το έργο που προγραμματίζει να υλοποιήσει ως δήμαρχος.
Διαβάστε επίσης:
Οταν ο Τάιλερ -κι ο Κασσελάκης- ανέβηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ…
Παπασταύρου: Η καλή νομοθέτηση είναι αναγκαία προϋπόθεση μεταρρυθμίσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η πολιτική Τραμπ στους δασμούς φέρνει ρωγμές στην παγκόσμια οικονομία – Πρώτες ενδείξεις από ΗΠΑ, Κίνα και Ευρωζώνη
- ΟΣΕ: Απολύθηκε φύλακας ισόπεδης διάβασης για σοβαρή παράβαση καθήκοντος
- Συμφωνία Ελλάδας-Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του ποταμού Άρδα
- Νίκη για το Εργατικό Κόμμα στην Αυστραλία – Ο Άντονι Αλμπανέζι εξασφαλίζει δεύτερη θητεία, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
