ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον σοβαρό τραυματισμό 52χρονου ναυτικού στα πόδια, προκάλεσε το σπάσιμο κάβου από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Νήσος Μύκονος”, κατά τη διαδικασία απόπλου του από το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου, στην Ικαρία. Την ώρα του ατυχήματος στο λιμάνι επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι. Ο άτυχος ναυτικός που βρισκόταν πάνω στο πλοίο παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του νησιού και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Το «Νήσος Μύκονος» αναχώρησε κανονικά για το δρομολόγιό του. Χθες βράδυ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Αιγαίο, το πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Καβάλα, Λήμνος, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ, Καρλόβασι, Φούρνοι, Αγ. Κήρυκο, Σύρο, Πειραιά, είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης και σήμερα το πρωί αναχώρησε κανονικά για τον προορισμό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκαλύψεις-σοκ στην υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χίος: Το δημοτικό συμβούλιο κήρυξε «ανεπιθύμητα» στο νησί τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ «γκρέμισε» τις ευρωαγορές: Βουτιά άνω του 2% σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία
- Εθνική Τράπεζα: Αγόρασε 950.000 ίδιες μετοχές έναντι 14,8 εκατ. ευρώ
- Νετανιάχου: Υποβαθμίζει την ακύρωση της επίσκεψης Χέγκσεθ στο Ισραήλ – Γιατί να με απογοητεύει; Ίσως σημαίνει κάτι άλλο
- Διώξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους αστυνομικούς που πυροβόλησαν τον 20χρονο στο Άργος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.