ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ομόφωνη απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο Χίου κήρυξε «ανεπιθύμητα» στο νησί τα στελέχη της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» που επισκέπτονται τη Χίο συμμετέχοντας σε εκδήλωση για το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα.
«Η παρουσία της νεοναζιστικής οργάνωσης αποτελεί ύψιστη πρόκληση στα δημοκρατικά ήθη του νησιού και ο δήμος Χίου δεν μπορεί να μείνει απαθής. Τα υπόδικα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης είναι πρόσωπα ανεπιθύμητα στη Χίο. Η Χίος της εθνικής αντίστασης και των δημοκρατικών αγώνων αποδοκιμάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία των επιγόνων του ναζισμού στον τόπο μας» αναφέρει το ψήφισμα του δήμου Χίου.
Όπως έχει γίνει γνωστό, την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Χίου πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα: «To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής». Ομιλητές έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός και ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα παρέμβαση Ιερώνυμου για το Σκοπιανό: Kρίσιμη συζήτηση στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Αθώοι οι τρεις μαθητές που είχαν κατηγορηθεί για τον βιασμό συμμαθητή τους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα Μερομήνια του 2018: Τι καιρό θα κάνει Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Spotify: Μουσικό συγκρότημα Τεχνητής Νοημοσύνης συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο ακροατές
- Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις, νέα προσπάθεια την Τετάρτη
- Γιόνσον: Η Σουηδία θα συμβάλει στα σχέδια Τραμπ για αποστολή όπλων στην Ουκρανία
- ΙΟΒΕ: Συνολική συνεισφορά της ElvalHalcor στην ελληνική οικονομία ισοδύναμης με το 0,53% του ΑΕΠ
