• Πολιτική

    Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με 3 νεκρούς και 4 τραυματίες (pics)

    • NewsRoom


    Νέα τραγωδία σε δρόμο της Κρήτης συνέβη σήμερα το μεσημέρι. Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 3 το μεσημέρι στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα στους δρόμους της Κρήτης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι το ένα ΙΧ που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, βγήκε από την πορεία του, πιθανότατα επειδή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο- δεδομένου και ότι είχε βρέξει – και συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με το αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

    Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί δύο γυναίκες και ένας άντρας, ενώ υπάρχουν τρεις ακόμα ενήλικες τραυματίες και ένα κορίτσι 14 ετών. Το ΕΚΑΒ έχει παραλάβει ήδη δύο άνδρες, έναν 50χρονο και έναν 47χρονο και τους έχει μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα. Επίσης, σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται και ένας 36χρονος, ο οποίος έχει διασωληνωθεί, ενώ σε καλή κατάσταση αλλά τραυματισμένο είναι ένα κοριτσάκι 14 ετών, το οποίο παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού με συνοδεία γιατρού του ΕΚΑΒ.

    Φωτογραφίες που δημοσίευσε το Cretalive:

    Πληροφορίες από τοπικά μέσα λένε ότι οι γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους, δεν έμεναν μόνιμα στην Κρήτη, αλλά βρίσκονταν στο νησί για την εορταστική περίοδο.

    Στην περιοχή έχουν σπεύσει 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Τροχαία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Άνδρες της Τροχαίας διερευνούν τις συνθήκες του πολύνεκρου τροχαίου, ενώ προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεσσαλονίκη: Βουτιά στο κενό για 48χρονη δικηγόρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέρρες: Σκοτώθηκε κάνοντας εργασίες σε φρεάτιο



    ΣΧΟΛΙΑ