ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εργατικό δυστύχημα με έναν 54χρονο συνέβη στο χωριό Κρηνίδα του νομού Σερρών. Ο άνδρας, που εργαζόταν στον Δήμο Αμφίπολης, τραυματίστηκε θανάσιμα σε εργατικό δυστύχημα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 54χρονος, μαζί με ένα συνάδελφό του πραγματοποιούσαν εργασίες σε φρεάτιο, βάθους τεσσάρων μέτρων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 54χρονος έπεσε σε αυτό.
Ο συνάδελφός του ειδοποίησε την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο και απεγκλώβισε τον άνδρα, ωστόσο στο Κέντρο Υγείας που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευθ. Λέκκας: Το ρήγμα στο Κιλκίς μπορεί να δώσει σεισμό 6,7 Ρίχτερ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλλία: Ο Πύργος του Άιφελ έκλεισε λόγω της κακοκαιρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η νέα «σιδηρά κυρία» του PIF έχει στρατηγική – Οι προτεραιότητες και η αγάπη για την Ελλάδα
- Γιατί η Ελλάδα αγόρασε τις φρεγάτες Bergamini – Τα πλεονεκτήματα και πόσο θα κοστίσουν
- Από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Συνέχεια στην Ευρώπη, ρήξη στο κράτος
- OnlyFans: Η πλατφόρμα ενηλίκων που έγινε «σωσίβιο» για εκατοντάδες Ολυμπιονίκες, διεθνείς αθλητές και επαγγελματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.