• Πολιτική

    Σοκαριστικές εικόνες από το καμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη (6 pics & video)

    • NewsRoom


    Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από το καμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς ολοκληρώθηκε στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου, η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη (συμπληρωματική αυτοψία) των εμπειρογνωμόνων. Στην αυτοψία έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

    Την ίδια στιγμή ο συνήγορος της οικογένειας της Ειρήνης έκανε λόγο για μάρτυρες που φέρεται να «παρεμποδίζονται» να καταθέσουν επίσημα τα όσα υποστηρίζουν σχετικά με την 44χρονη, την υπόθεση της εξαφάνισης της και τις συνθήκες του θανάτου της. Ως μαρτυρίες από την πλευρά των νομικών συμβούλων τις οικογένειας, κρίνονται αρκετά σημαντικές, αν και ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί από ποιους υπάρχει αυτή η «παρεμπόδιση».

    «Όλες οι μαρτυρίες θα εξεταστούν εξονυχιστικά», λένε συγκεκριμένα στην Ασφάλεια του Αγρινίου και ουδέποτε, όπως επισημαίνεται υπήρξε οποιαδήποτε κίνηση «αποθάρρυνσης» μαρτύρων ώστε να καταθέσουν όσα ξέρουν ή έχουν δει, αναφέρουν τοπικές πηγές.

    Σκοπός της αστυνομικής έρευνας είναι να αποκλειστεί με απόλυτο τρόπο η εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό υπάρχει αρκετός χρόνος, μέχρι να κλείσει η υπόθεση. Οι τοξικολογικές – ιστολογικές εξετάσεις θα κάνουν ακόμη μερικές εβδομάδες να ολοκληρωθούν, ενώ διάφορα στοιχεία έχουν αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στη Αθήνα και εξετάζονται από ειδικούς. Δεν αποκλείουν κάποιοι ο φάκελος της προανάκρισης να «κλείσει» σε δυο ή και τρεις μήνες.

    Πολύ μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στην πραγματογνωμοσύνη του επιπυραγού και του χημικού μηχανικού που έχουν οριστεί και που καλούνται να λάβουν υπόψιν τους και τα στοιχεία του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, εφόσον βέβαια έχει να δώσει κάτι καινούργιο.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αυτοψία από το sinidisi.gr:

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα μαρτυρία για την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη: «Είδα 2 άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο στοιχείο-φωτιά: Δολοφονική ενέργεια ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη;



    ΣΧΟΛΙΑ