• Πολιτική

    Νέα μαρτυρία για την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη: «Είδα 2 άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη»

    • NewsRoom
    μεσολόγγι


    Ολοένα και νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή πριν από 18 ημέρες, στη Μυρτιά στο Θέρμο Τριχωνίδας. Τα νέα ευρήματα στο αυτοκίνητο της 44χρονης χήρας, οδήγησαν στην άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης από την αστυνομία.

    Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών έχει τεθεί μια νέα μαρτυρία ανθρώπου που ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη και είδε δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι συγγενείς, φίλοι αλλά και ο πραγματογνώμονας που προσέλαβε η οικογένεια κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοχειρία.

    Σχετικά με το αυτοσχέδιο φυτίλι που εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στην μπαγαζιέρα, οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι αυτό το αυτοσχέδιο φυτίλι δεν είναι προϊόν εγκληματικής πράξης.

    Η αστυνομία εξετάζει ακόμη το γεγονός ότι  ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα μετά τις 14:00 το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από το σημείο που βρέθηκε νεκρή, μια νέα μαρτυρία κυνηγού υποστηρίζει ότι μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα δεν έφτασε εκεί κανένα αυτοκίνητο.

    Ο άνδρας υποστηρίζει ότι από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 δεν υπήρχε κανένα όχημα, τονίζοντας πως δεν μπορεί να γνωρίζει εάν βρισκόταν σε άλλο σημείο.

    Όσον αφορά στα στοιχεία που συνέλεξε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μαζί με τους δικηγόρους, αυτά καταδεικνύουν πως ό,τι έγινε με την Ειρήνη Λαγούδη, έγινε πιθανότατα μετά το μεσημέρι. Το ρολόι στο αυτοκίνητο της 44χρονης έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για το τι έγινε από τις 14:30 το μεσημέρι, που καταγράφηκε κίνηση του οχήματος σε κάμερες, μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ με αγνοούμενο αλιέα στον Θερμαϊκό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγιστάνας των καζίνο, το σεξ και η πτώση των κερδών: Βαριές κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλύψεις-σοκ για την υπόθεση του Μάριου Γεωργίου



    ΣΧΟΛΙΑ