• Πολιτική

    Σοφία Γιαννικοπούλου: Μπήκαν με καλάσνικοφ και μου έκλεψαν 250.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Γιάννης Κούστας και Σοφία Γιαννικοπούλολυ

    Γιάννης Κούστας και Σοφία Γιαννικοπούλου σε παλαιότερες στιγμές τους


    Θύμα ληστείας καταγγέλλει ότι έπεσε η πρώην σύζυγος του γνωστού εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου. Σύμφωνα με την κυρία Γιαννικοπούλου, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου εισέβαλαν στο σπίτι της, στην οδό Αγίου Γερασίμου, στη Γλυφάδα, τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ.

    Όπως καταγγέλλει η ίδια, οι δράστες άρπαξαν από το σπίτι μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

    Όπως δήλωσε η Σοφία Γιαννικοπούλου στην κατάθεσή της, οι εισβολείς ακινητοποίησαν τον οικιακό της βοηθό και τις δύο κόρες της και μιλώντας ελληνικά ανάγκασαν την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα, ανέρχεται σε περίπου 4.000.000 ευρώ.

    Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση είναι ότι οι άνδρες της ασφάλειας δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης στην οικία γι’ αυτό και συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κούστας – Γιαννικοπούλου: Αύριο κρίνεται ο… τρίτος γάμος του εφοπλιστή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί μήνυσε η Σοφία Γιαννικοπούλου τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα – Έπαθλο 20 εκ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εφοπλιστής και Δρ. Ιωάννης Κούστας: Με οφειλές 2,5 δισ. δολαρίων ετοιμάζεται για γάμο χλιδής με 25χρονη καλλονή!



    ΣΧΟΛΙΑ