• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Το θέαμα του πρωθυπουργού με σέλφι από τις παραλίες ενώ η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό

    • NewsRoom


    «Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    «Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες».

    Παράλληλα, με ανάρτηση του στο facebook ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρεται στην πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην Αχαϊά.

    Όπως τονίζει στην ανάρτηση του, «η σκέψη μου σήμερα είναι στην Αχαϊά που δοκιμάζεται. Είναι στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται σε αυτούς που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο Ρίο, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που συνεχίζουν για μία ακόμη μέρα να δίνουν τη μάχη κατά της φωτιάς».

    Επιπλέον, σχολιάζει πως, «δεν είναι η ώρα για απόδοση ευθυνών. Τουλάχιστον όμως, όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είετ με σέλφι από παραλίες».



    ΣΧΟΛΙΑ